Clash of Clans Defense strategie

Beginner’s Tips

  • Eerste TimersMaak je geen zorgen, uw gebouwen zal terugkomen. U moet niet ongerust makenover het verliezen van om het even wat structurele alleen goud en elixer eigenlijk.Wanneer u zich terug op het spel aanmeldt, ziet u dat u hebt aangevallen, veel vande gebouwen in ruïne worden zal, en in ongeveer 20 seconden, zij hebben “rug omhoog aangedreven zal” en je uit en draait weer bent.
  • Bekijk roosterNadat u een item op het scherm plaatst, ziet u een gemarkeerd gebied rond uw dorp. Dit is een gebied dat de vijand niet starten binnen dus zorg ervoor dat u niet allegaten verlaten door het plaatsen van structuren te ver uit elkaar.
  • De rand niet zal bespaart uBouwspel uw dorp dichtbij de rand van het scherm stopt niet aanvallers niet kan worden gestart in de groene omgeving. Je moet nog verdedigen vanuit alle richtingen.
  • HuddleBouw je dorp dicht bij elkaar om te profiteren van het houden van alle dingen onder bescherming van je wapens. Zorg ervoor dat u verschillende soorten wapens die elkaar in het geval dat je aangevallen van de grond of de lucht (bijvoorbeeld canon =aarde, lucht verdediging = lucht en boogschutters = beide.) Gratis Clash of Clans gems

Intermediate Guide

  • Kracht in getallen Zodra u hebt je clan kasteel herbouwd en sloot zich aan bij een clan, zorg om het tevullen door troepen donaties aanvragen voordat u zich afmeldt. Terwijl soilders in uw leger kampen slechts goed zijn voor aanvallen, kunnen de troepen in de clan kasteel ook je dorp verdedigen. Wanneer u de clan kasteel selecteert, ziet u een drempel straal (net als met andere wapens) weergegeven waaruit u wanneer deze troepen zal worden ingezet. Profiteer van de extra troepen voor defensie. Het is een van de grote voordelen in wezen in een goede clan.
  • Sacrafice the Town HallJe hebt al uw derde bouwer en je bent niet deel van één van de beste clans, u bentwaarschijnlijk niet zo betrokken met trofeeën als zijn meer geïnteresseerd in de landbouw voor goud en elixer. Door het plaatsen van het stadhuis buiten uw muren zult u het verleidelijk voor aanvallers te gaan na het. Wanneer ze te vernietigen, zal het hen een automatische overwinning met één ster geven. Het geeft je ook een automatische schild. Uw doel hier is om te beschermen van de goud en elixer opslag en geen zorgen te maken over overwinningen en verliezen. Zodra u hebt gebouwd een moordenaar base, kunt u zorgen over te gaan voor de trofeeën.
  • 40% vernietigd is 100% goedPlaats niet goud en elixer holding (opslag, mijnen, en pompen) buiten uw muren telaten worden vernietigd. Veel als het vernietigen van het stadhuis, krijg als de aanvaller 40% van uw gebouwen vernietigt, je een langer schild zonder eigenlijk geen middelen.

Pro Tips

  • Train je volgende leger Voordat u zich afmeldt, vul uw leger kampen met een aanvallende leger. Het spel gebruikt om te doden die troepen als de base werd verwoest tijdens een aanval, maar nu zij allen zullen overleven de aanval. U kan ook zoveel elixer in een bruikbare setvan troepen als je kunt investeren.
  • Stock upOok, zodra uw kampen vol zijn, train zoveel wallbreakers als je in elk Barak kunt. Terwijl ze niet de duurste, ze zijn het duurst per ruimte huisvesting (dat wil zeggen, niveau 5 wallbreaker = 3.000 voor 1 huisvesting ruimte zo 3k/ruimte en een niveau 3 P.E.K.K.A = 50.000 voor 25 huisvesting ruimten, dus 2k/ruimte.) Dit duurt elixer uit hetspel voor het binnenvallen van legers die alleen kunnen gaan na uw pompen en deopslag. U kunt ze untrain wanneer u terugkeert naar het geleende elixer terug in uwopslagplaatsen te besteden elders krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *